Saturday, July 20, 2013

NYX Creamy Round Lipstick - Thalia and Tea Rose

Malo se odužilo ovo vreme od poslednjeg posta, obećavam da ću češće postovati, i da ne bih trošila previše reči na ovo, krećem odmah sa današnjim recenzijama.


Kao što većina vas zna ( a ko ne zna sada će saznati  ) kozmetička kuća NYX nas je počastila svojim prisustvom u Srbiji ( jeeeeeeeeeeeeee ). NYX je ( ja bih rekla ) američka kompanija sa najčešće nižim cenovnim rangom, ali apsolutno fantastičnom kozmetikom koja može da parira mnogo jačim i izvikanijim kozmetičkim kućama. Mnoge blogerke uvršćuju njihove low cost proizvode u HG proizvode, pa im ni ja nisam odolela. Kod nas se NYX kozmetika može nabaviti u Alexandar cosmetics parfimerijama, ili se može poručiti sa njihovog sajta.  Za sada vam predstavljam dva ruža poznata u blogosferi, Thalia 529 i Tea Rose 628 iz kolekcije Creamy Round Lipstick, a cena ovih ruževa je 360 dinara.Idemo po redu. Thalia je veoma neobičan nude ruž koji ima neki plavičasto-lila podton, i na prvi pogled deluje da je iz onog tipa nude ruževa koji nikom ne stoje. Ali, to je samo na prvi pogled, jer i pigmentacija usana utiče na to kako će ruž izgledati, i usnama pruža divnu i neobičnu nude nijansu.Što se negujućeg efekta tiče, ruž je, kao što mu i ime kaže, dosta kremast, lepo neguje usne, mada će nakon 2-3 sata blago nestati sa usana, što se negde i očekuje od ruževa koji nisu trajni, ali se neće gubiti sa usana u komadima ili pečatima ( kako ja to volim da kažem ) već će prosto ravnomerno izbledeti, tako da je poželjno imati ogledalce uz sebe i ruž za eventualne popravke.
Tea Rose je blagi pink nude ruž koji prelepo stoji svakome i definitivno spada u one my lips but better ruževe. Negujući efekat je isti kao i kod Thalie, budući da su iz iste kolekcije, i ova nijansa je za sada moj favorit ovog leta ( mada imam u planu još ruževa iz NYXa ).
Kako vam se čine ovi ruževi? Imate li svoje favorite među NYXom?

Pozzzzzzzz

4 comments:

  1. Uh, oba ti odlicno stoje, pogotovo Tea Rose :) Moj je favorit Haute Melon, obozavam ga, i definitivno se vracam po jos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima spisak nijansi ovih ruževa i čini mi se da ću kupiti sve :)

      Delete